Meniu Craciun Silver

Meniu Silver 

4 pers 450 lei

 sau

 8 pers800 lei

Aperitiv ( Apetizer )

COZONAC

 

Salată de boeuf (Boeuf salad) – aprox. 1 kg / aprox. 2kg

Piftie de porc (Pork jelly)– aprox. 1,2 kg /aprox. 2,5 kg 

Lebăr de casă (House pork pate) – aprox.  500 g / aprox.  1 kg

Slăninuță (Traditional pork  Bacon) – aprox. 400 g / aprox. 800 g

Telemea de vacă (Cow cheese) – aprox. 500 g / aprox. 1  kg

Fel principal (Main course)

 

 Sarmale cu mămăligă (Stuffed cabbage rolls) – aprox. 800 g (16 buc.) si 1,2 kg (mămăligă) / aprox. 1,6 kg (32 buc.) si 2,4 kg  (mămăligă)

Cârnăciori (Porc sausage) –  aprox. 400 g / aprox.  800 g.

Salată murături (pickle salad )

Desert (Dessert)


Cozonac (Traditional cake) – 1 buc. / 2 buc.

Vin roșu Cabernet Sauvignon (red wine  Cabernet Sauvignon) – 1 sticlă, 750 ml / 2 sticle 750 ml

Programarea comenzilor se face in ordinea primirii lor.
Mancarea este gatita exclusiv la comanda pentru fiecare client in parte.
Livrari pentru Masa de Craciun – este necesara comanda prealabila pana in 21 Decembrie (marti) – inclusiv
Livrari pentru Masa de Revelion – este necesara comanda prealabila pana in 28 Decembrie (marti) – inclusiv
Comenzile de peste 450 ron se confirma dupa plata avansului de 50%.
Preparatele sunt livrate in recipiente de unica folosinta.
Orice comanda se inregistreaza cu minim 48 h inainte de livrare.

Posibilitate de plata : card online, ordin de plata, cash la livrare.

Unele produse din meniul nostru pot contine alergeni.
In cazul in care sunteti intolerant / alergic la un ingredient, inainte de a comanda orice preparat din meniul nostru, consultati lista cu ingredientele continute de preparate si / sau intrebati la numarul de telefon 0724248428.

LISTA ALERGENI:

Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora);
Crustacee si produse derivate;
Oua si produse derivate;
Peste si produse derivate;
Arahide si produse derivate;
Soia si produse derivate;
Lapte si produse derivate (inclusive lactoza);
Fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus Communis L.), alone de padure (Corylus Avellana), nuci (Juglans Regia), anacarde ( Anacardium Occidentale), nuci Pecan ( Carya ILLInoiesis(Wangenh.) K.Koch), nuci de Brazilia ( Bertholletia Excelsa), fistic (Pistacia Vera), nuci de Macadamia si nuci OueensLand ( Macadamia Ternifolia) si produse derivate;
Telina si produse derivate;
Mustar si produse derivate;
Seminte de susan si produse derivate;
Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/litru;
Lupin si produse derivate;
Moluste si produse derivate