Prevenirea raspandirii virusului SARS-COV2 in locatia-Restaurant Benjamins


Masuri de protectie si combatere a raspandirii virusului SARS-COV2 privind desfasurarea activitatii de servire si organizare evenimente in Restaurant Benjamins.

 

  1. Igienizare si renovare totala interior restaurant, toalete clienti, spatii de servire interioare si exterioare cat si cele destinate prepararii  alimentelor si depozitarii materiilor prime.
  2. Sanitizarea cu solutie clorina sau alte solutii cu actiune bactericida avizate de Ministerul Sanatatii, a suprafetelor de lucru si a zonelor cu care clientii intra frecvent in contact (manere usi/scaune/bar/etc)
  3. Sterilizarea ustensilelor si a vaselor destinate zonei de preparare hrana, prin expunerea la temperaturi de peste 90*
  4. Toate materialele textile folosite in cadrul evenimentelor (fete de masa, servete, huse de scaune, naproane, uniforme etc) sunt spalate si dezinfectate de catre o unitate specializata de curatatorie si spalatorie textile iar returnarea acestora se face in ambalaje individuale sigilate.
  5. Folosirea masinilor de spalat profesionale, a detergentilor si dezinfectantilor specifici HORECA pentru spalarea veselei si a paharelor, depozitarea in siguranta a acestora.
  6. Dezinfectie – dezinsectie – deratizare – cu solutii specifice conform contractului cu firme avizate de catre Ministerul Sanatatii
  7. Verificarea temperaturii tuturor angajatilor la intrarea in tura.
  8. Atat angajatii nostri cat si personalul furnizorilor de materie prima au fost intensiv formati si instruiti pentru a desfasura in siguranta activitatile de alimentatie publica .
  9. Angajatii care intra in contact cu clientii restaurantului vor purta masti de protectie si manusi de unica folosinta.
  10. Angajatii din spatiile de preparare a hranei si personalul auxiliar cu attribute de mentinere a curateniei, vor purta halate / combinezoane de unica folosinta.
  11. Spatiile destinate productiei alimentare vor fi prevazute cu sterilizatoare de tip uvc – lumina ultravioleta germicida
  12. In spatiile interioare se vor pune la dispozitia clientilor solutii de igienizare a mainilor avizate de Ministerul Sanatatii.
  13. Spatiile interioare vor fi prevazute cu dispozitive de purificare si filtrare a aerului, cu actiune germicida prin activare de ioni negativi si lampi cu lumina UV .
  14. Continuarea implementarii masurilor HACCP privind siguranta alimentara cu atentie sporita la riscurile specifice generate de transmiterea noului SARS-COV2.

Deschide Oferta pentru meniu Nunta All-Inclusive
Deschide Oferta pentru petrecerea de Botez All-Inclusive